Pakej lengkap Website SEO services

Anda telah 
membuat carian yang
membuat pilihan yang
berada di tempat yang 
 betul

Fakta menarik berkaitan dengan Website SEO services

Kenapa kami menawarkan Website SEO services? Kenapa bukan website sahaja? Kenapa bukan SEO sahaja? Daripada hasil kajiselidik kami mendapati terlalu sedikit atau kurang syarikat atau agensi yang menawarkan perkhidmatan Website SEO services. Yang ada hanya membina website atau memberikan khidmat SEO optimisation. Inilah yang membuka mata kami seterusnya menawarkan Website SEO services. 2 dalam 1, Website SEO services bermaksud kami menyediakan website anda dan seterusnya memastikan website anda sepenuhnya disediakan untuk dapat dioptimisikan secara maximum oleh enjin carian seperti Google dan lain-lain. 

Teruskan membaca maklumat di bawah. Ini membantu merungkai banyak persoalan anda. Persoalan umum dan seringkali menjadi keyword audience untuk mencari jawapan kepada Website SEO services. Saya pasti ianya tidak mencukupi jadi dapatkan bahan bacaan melalui Blog Website SEO services kerana kami akan terus berkongsi maklumat untuk kebaikan kita semua.

Website...FB page...Manychat...Social Media Marketing...copywritting...SEO?
Belum ada website? Tak tahu IT... Belum ada FB Page? Macamana nak uruskan perniagaan online saya 24 jam? Ermmm... saya ada produk dan perkhidmatan yang cun dan rancang nak jual secara dalam talian, bagaimana saya nak orang tahu? Bagaimana saya nak boost perniagaan setempat dan mencari pelanggan di sekitar premis? Nak service copywritting sekali.
Website SEO servcies
One stop center. Kami menawarkan perkhidmatan untuk kebanyakan semua persoalan anda berkaitan dengan Digital Marketing. Nak kami bantu anda? Atau anda nak belajar dan buat sendiri? Boleh, kami juga boleh melatih anda samada dalam bentuk Personal Coaching atau pun dalam bentuk berkumpulan. Pilihan di tangan anda.
Perkhidmatan Professional dengan harga berpatutan
Sebagai menghargai kepercayaan anda, kami akan buat follow up berkala bagi memastikan perkhidmatan yang kami berikan adalah terbaik dan memenuhi objektif asal. Adakah anda memerlukan dedicated Account Manager untuk urusan harian dan memastikan anda kekal on track dalam memenuhi ojektif kempen perniagaan anda? Ya, kami boleh sediakan untuk anda dengan tawaran harga yang berpatutan.
After Sales Service
Perkhidmatan kami tidak berhenti setakat ini. Kepuasan pelanggan adalah matlamat keutamaan kami. Teruskan kekal dengan kami dan dapatkan maklumat terkini secara online dengan mendaftar terus menggunakan email anda. Website SEO service akan terus memberi sokongan dan bantuan bagi memastikan pelaburan wang dan masa anda berbaloi. Selamat maju jaya.
What is SEO and how it works?
Q: Tahukan anda bahawa Enjin carian seperti Google, Yahoo, Bing dan lain-lain menggunakan algorithm yang memberi markah bagi setiap website yang dijumpai. Markah-markah dikategorikan mengikut on-page factors dan off-page factors. Markah yang tinggi akan meletakkan website tersebut dikedudukan tertinggi enjin carian. Matlamat mudah, enjian carian ini akan memastikan pengguna mendapat maklumat terbaik berdasarkan keyword carian mereka.

A: Website SEO experts membantu memastikan website perniagaan anda sentiasa akan berada di 1st rangking enjin carian. Bagaimana kami melakukannya? Kami akan fokus kepada aspek-aspek seperti quality coding, textual isu seperti structure dan penggunaan text. Selain itu, technical side seperti user experience (UX) dan juga links daripada website lain, social media dan marketing aktiviti juga diambil kira bagi memastikan website anda kekal di rangking terbaik enjin carian.
What is SEO in web development?
Q: SEO (Search Engine Optimization) adalah topik yang sukar untuk dibahaskan. Ironinya, persediaan sebelum dan selepas memerlukan banyak perkara yang perlu difahami anda sukar untuk terangkan melalui tulisan. URL structure, Meta Tags, Duplication, XML, Sitemaps, Structured Data, Snippets dan bermacam-macam lagi terms yang digunakan dan anda tidak pernah dengar menjadikan ia amat sukar untuk difahami oleh mereka yang tidak mahir IT.

A: Jangan takut! Jika anda berfikir Website SEO adalah semua berkaitan dengan unicorns dan sihir, sesi ini akan membekalkan anda dengan fakta dan maklumat yang tepat. Tak perlu pening. Biar kami uruskan segalanya dan anda focus kepada perniagaan anda.
What is SEO friendly website?
Q: Menjadikan sesebuah Website itu SEO friendly bermaksud menyediakan setiap kandungan (page atau post) anda mudah untuk di "crawl" oleh enjin carian, mudah untuk dianalisa dan dipetakan (index) di dalam database. Setelah diindexkan, enjin carian akan dapat memberikan maklumat yang terbaik dan lengkap kepada audience berdasarkan keyword yang digunakan. Fakta menunjukkan kurang daripada 5% website sedia ada tidak melepasi tapisan ketat SERPs (search engine results pages).

A: Untuk mendapatkan keputusan yang terbaik dan maximum, penyelidikan yang komprehensif dan strategy yang betul bermula dari peringkat perancangan lagi telah disusun bagi memastikan perlaksanaan mengikut jadual. Yang paling penting, kami akan bersama-sama dengan anda dari peringkat awal sehingga Website anda berada di 1st page enjin carian.
What is website SEO services?
Q: Matlamat penyedia perkhidmatan (service provider), SEO adalah bagi memastikan website anda mempunyai peluang yang tinggi untuk dicapai dan dijumpai oleh audience, meningkatkan jumlah audience, seterusnya meletakkan website anda di kedudukan tertinggi dalam carian. Kebiasaanya service provider akan menawarkan perkhidmatan seperti keyword and keyphrase optimization and research, technical website SEO audits, optimization of specific pages, robots.txt dan sitemaps dan pelbagai lagi yang dirasakan perlu untuk mengoptimasikan laman web anda.

A: Sebagai service provider SEO, kami juga menyediakan perkhidmatan yang serupa, tetapi dengan kadar harga yang berbeza. Kenapa perlu memilih yang mahal jika kami juga ada menawarkan harga yang berpatutan.
How can I do SEO for free?
Q: Ada beberapa tools yang anda boleh guna di luar sana jika anda ingin boost rangking website anda secara PERCUMA. Antaranya Google Trends, Browseo, Screaming Frog, GTmetrix, Rank Checker dan Responsive Design Test. Anda boleh cuba dan lihat hasilnya.

A: Ya, memang ada yang percuma dan boleh diguna pakai. Namun, tiada jaminan samada ianya berhasil atau tidak. Bergantung pada strategy dan kaedah perlaksanaan. Dan yang penting sekali adalah keyword research yang anda buat sebelum proses copywritting dan keyword performance selepas LIVE. Selamat mencuba.
How can I do SEO yourself?
Q: SEO bukanlah aktiviti pengiklanan semata-mata. Ia masih melibatkan kos dan peruntukan masa yang khusus. Jika anda fikir agensi SEO adalah pilihan buat masa ini, anda boleh D-I-Y SEO untuk mencuba naikkan rangking website anda. Beberapa tips untuk D-I-Y seperti Master Keyword Research, Understand Your Competition, Plan Your Site, Optimize Your Site, Produce Regular Content, DIY Public Relations, Build Your Social Media Network, Understand Google Analytics, Read an SEO Blog dan bertanya.

A: Seperti disebutkan di atas, semuanya memerlukan masa yang banyak selain komitmen yang tinggi. Kajiselidik dan data penting untuk memastikan langkah seterusnya yang diambil tidak sia-sia atau membuang masa. Jika anda masih kurang berjaya setelah mencuba di atas, hubungi kami dan kami sedia membantu.
What's the difference between SEO and PPC?
Q: Tahukah anda perbezaan antara SEO dan PPC? Traffic yang datang daripada SEO (organic) adalah FREE manakala traffic yang diperolehi daripada PPC adalah daripada punca iklan berbayar. Akan tetapi kedua-duanya adalah sebahagian daripada Search Engine Marketing, SEM. Bagi syarikat besar, mereka tidak ada masalah untuk membelanjakan wang yang banyak untuk PPC kerana sumber kewangan mereka yang tidak terhad.

A: Jadi, anda pilih PPC atau SEO? Soalan pertama yang menyusul adalah bolehkah anda bersaing daripada segi belanja marketing untuk PPC? Bermula 2018, kesedaran timbul betapa pentingnya SEO dan juga bukan semuanya yang tersenarai di 1st page rangking carian Google berbayar adalah terbaik. Ingat, mereka ada di atas kerana kekuatan sumber kewangan mereka. Disinilah competition berlaku. Kenali pesaing dan kukuatan selain USP anda. Tiada yang mustahil. Audience juga semakin bijak dengan algorithm yang semakin kompleks sebenarnya membuka peluang yang sama rata antara syarikat besar dan syarikat yang baru mula bertapak. Paling penting, kajian menunjukkan LVC (loyal value customer) yang tinggi adalah melalui sumber traffic daripada SEO. Jadi LVC merupakan long term business plan dan talian jangka hayat perniagaan anda.
Which is better SEO or SEM?
Q: Kedua-dua strategy adalah baik, akan tetapi ianya berkait semula dengan keadaan semasa business anda. Apakah yang anda mahukan ketika ini? Jika anda ada sumber kewangan yang mencukupi dan mahukan traffic dan pelanggan yang serta merta muncul, PPC adalah penyelesaian kepada persoalan semasa anda. Tapi, jika anda ada kesabaran dan tahu apa yang anda lakukan untuk business anda, SEO adalah pilihan terbaik.

A: Ya, tidak dinafikan sumber kewangan adalah punca utama dan segala-galanya. Bagaimana pun, semak semula langkah anda. Berhenti melangkah sementara atau selangkah kebelakang untuk melihat dan menilai langkah seterusnya kehadapan dan akan terus berlari. Ini adalah langkah pertama dan penting untuk terus maju dan berjaya.
Why SEO is so important for a website?
Q: SEO akan buatkan segala-galanya mudah dan pantas untuk website anda. Bermula dari "crawl" kepada "indexing" dan seterusnya pemetaan di dalam database server enjin carian. Tetapi, bagaimana untuk melakukan optimization yang betul? Jangan sekali-kali ingin mencuba untuk melakukan teknik unethical SEO seperti "black hat" . Kesannya laman web anda akan di senarai hitamkan oleh enjin carian.

A: Berhati-hati dengan agensi / konsultan / pakar yang menggunakan perkataan “secret sauce”, “teknik rahsia” dan sebagainya. Anda wajib risau jika mereka menggunakan teknik Blackhat SEO atau teknik-teknik yang tidak digemar enjin carian. Rajin bertanya dan dapatkan jawapannya.
How do I optimize my website for search engines?
Q: 4 langkah mudah bagaimana untuk optimizing website anda kepada enjin carian. Pertama - Target Market Business Analysis. Ke-2 - Keyword Research and Development. Ke-3 - Content Optimization and Submission. Ke-4 - Continuous Testing and Measuring.

A: Semua strategi yang dinyatakan diatas melibatkan kerja-kerja analisa: Website analysis, Competitive analysis, Initial keyword nomination, Keyword analysis, Baseline ranking assessment, Goals and Objectives, dan sebagainya. Di website SEO services, penggunaan system pada peringkat ini memudahkan kami untuk menganalisa semua maklumat bagi memastikan objektif SEO anda berjaya.