Tawaran Serendah RM4000 (Jimat RM27,297 tu!!!)
Bagi Setiap Pendaftaran. Tawaran Tamat Dalam Masa:

00
Hari
00
Jam
00
Minit
00
Saat

Outsource pada Roriginal Inc.

Kami faham anda tiada masa dan perlu Kedai Online dengan segera. Mana boleh bertangguh lagikan, pesaing sebelah kedai dah ada Kedai Online tau! Pesaing dah selangkah dihadapan. 

Takpe… kami akan bantu anda sediakan Kedai Online yang keboom. Sediakan segala material yang diperlukan. Team kami akan menghubungi anda secepat yang mungkin dan Kedai Online anda akan muncul di Google dalam masa 24 jam.

Jangan jadi Founder Not Found!

Classroom Online

Apa masalah yang selalu dihadapi tentang penyediaan dan Pengurusan kedai online!

  • Tidak ada masa
  • Tidak ada latarbelakang IT
  • Tidak tahu programming
  • Tidak ada planning yang betul
  • Malas nak fikir, nak outsource saja
  • Susah!

FAQ:

Apa yang anda akan dapati!

  • Kedai Online yang Interaktif:

    Bayangkan Kedai Online yang menarik dan interaktif. Pasti anda pun suka duduk lama-lama kan. Bila duduk lama-lama banyak la pelanggan anda akan beli. Betul ke betul!

  • Dinamik dan Live Support:

    Capai database pelanggan anda melalui Kedai Online anda. Follow Up dan hargai pelangggan anda. Mereka pasti rasa bertuah kerana andalah yang mereka cari dan andalah yang dapat selesaikan masalah mereka.

  • Advance Tools:

    Kunci utama – Anda akan dibekalkan dengan ilmu untuk menguruskan sendiri Kedai Online anda. Jangan risau jika anda bukan berlatar belakangkan IT. Mudah jer.

    Dengan backend yang user friendly dan pantas, hanya dengan 1 klik sahaja anda dapat ubah dan simpan semuanya. 

    Anda akan dapat phone dan remote support daripada kami. Tiada had masa untuk anda belajar dan kami akan bantu anda sehingga mahir.

  • Bakal usahawan yang mahu terlibat dalam Kedai Online secara serius
  • Professional
  • SME
  • Bisnes owner
  • Ahli Perniagaan

Kedai Online yang lebih menarik, interaktif dan user friendly dengan menggunakan sepenuhnya ciri-ciri yang terdapat di dalam Elementor Pro. Jadikan Kedai Online anda lebih dinamik dan berpotensi. 

Anda akan dapat phone dan remote support daripada kami. Tiada had masa untuk anda belajar dan kami akan bantu anda sehingga mahir.

Kami akan mengenakan bayaran sekali sahaja pada perkhidmatan reka bentuk Kedai Online. Dan untuk berulang, anda hanya perlu membayar servis selenggaraan (jika anda pilih), kos pembaharuan domain dan hosting web.

Kami menawarkan perkhidmatan reka bentuk Kedai Online yang disesuaikan untuk pelanggan kami. Perunding Kedai Online kami akan menghubungi anda setelah menerima pesanan anda dan memperkenalkan pakej yang sesuai kepada anda berdasarkan keperluan anda.

Setelah pesanan disahkan dan pembayaran dibuat, perunding kami akan mengadakan panggilan persidangan dengan anda untuk memahami perniagaan anda. 

Maksima dalam masa 3 hari bekerja dari tarikh pembayaran.

Reka bentuk Kedai Online akan berlangsung dari 2 hingga 3 hari bekerja (bergantung pada rancangan yang anda langganan) setelah pelanggan memberikan butiran & gambar lengkap kepada Copywritter untuk proofreading.

Setelah menghantar draf Kedai Online, pelanggan mesti memberitahu Roriginal Inc mengenai semua semakan / pindaan yang diperlukan dalam masa 7 hari bekerja. Hanya 3 permintaan semakan yang dibenarkan. Sebarang semakan / pindaan tambahan akan dikenakan pada waktu penyelenggaraan. Kegagalan menghubungi dalam masa 7 hari bermaksud pelanggan berpuas hati dengan Kedai Online, dan kami akan ONLINE kan halaman secara langsung.

Ya, setelah laman web disahkan dan diterbitkan, sebarang permintaan untuk pindaan akan dikenakan servis minimal pada waktu penyelenggaraan.

Ya, kami akan memberikan akses pada Sistem Pengurusan Kandungan kepada klien, yang memungkinkan anda mengedit kandungan halaman, menambah halaman baru atau melakukan aktiviti kemas kini yang lain. Tetapi, sekiranya terdapat kegagalan dalam kemas kini, Roriginal Inc tidak akan bertanggungjawab terhadapnya.

Harap maklum bahawa jika pelanggan mengedit kandungan / kod itu sendiri, Roriginal Inc berhak untuk menolak sebarang penyelesaian masalah atau permintaan kemas kini kod / kandungan.

Kedai Online pelanggan akan direka berdasarkan templat pratetap pembangun Kedai Online yang dipilih oleh pelanggan. Kami tidak menawarkan perkhidmatan untuk merancang Kedai Online dengan tema tersuai anda sendiri, atau pengubahsuaian susun atur templat pembangun Kedai Online yang ada dengan pengekodan.

Bagaimanapun, skeme warna, tulisan dan susun atur structure Kedai Online di benarkan.

TIDAK ADA PENGEMBALIAN PEMBAYARAN dibenarkan selepas pengesahan dan pembayaran.

Kedai Online anda akan diterbitkan dalam masa 2-3 hari setelah draf Kedai Online siap. Tempoh semakan selama 7 hari adalah muktamad.

Pelanggan boleh meminta semakan hingga 3 perubahan setelah draf Kedai Online siap.

Sekiranya anda mempunyai masalah "Masa" Menyediakan kedai online yang keboom, outsource pada kami!

Roriginal Inc

Phone dan remote support berterusan daripada team kami.
RM31297
RM 4000
  • Kedai Online (RM5000)
  • Landing Page (RM1500)
  • AI ChatBot Sistem (RM5500)
  • LOGO (tulisan) dan PSD file (RM800)
  • Konsultasi SEO dan Copywritting (RM3500)
  • Konsultasi FB Page dan FB Ads (RM3000)
  • Phone Support (RM250)
  • Remote Support (RM250)
  • FREE training (RM11497)
  • JAMINAN KAMI - Full Support belajar sampai mahir uruskan Kedai Online anda!
Panas!!!

Anda mempunyai keraguan atau pertanyaan boleh Whatsapp Khidmat Pelanggan kami untuk bantuan.

Cookie Policy. This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.